Stanislav priredio Mioni IZNENAĐENJE KAKO BI JOJ ULEPŠAO DAN: Mislim da je mnogo pogrešila jer ga ostavila

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 17:30

Stanislav priredio Mioni IZNENAĐENJE KAKO BI JOJ ULEPŠAO DAN: "Mislim da je mnogo pogrešila jer ga ostavila"

Oni su trenutno najvažnija tema Elite, a evo šta ima da kaže osoba koja ej videla sve.

Stanislav Krofak je u petak ušao u elitu i od tada ne prestaje da oduševljava publiku elite svojim odmerenim i smirenim ponašanjem.

Iako je ušao u rijaliti kako bi dobio izvinjenje od Nenada Aleksića Ša koji ga je stalno vređao, Krofak ni u jednom trenutku nije pokazao dozu nesigurnosti. Naprotiv, jedini koji je pokazao i dokazao da se pogubio je upravo Aleksić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ovih dana ponaša agresivnije i čudnije nego što smo navikli od poznatog repera.

Svi se pitaju da li se Miona kaje jer je ostavila staloženog Krofaka zbog muškarca nezrelog ponašanja koji joj stalno priređuje ljubomorne scene. Jovanovićeva se pravda time da joj život pored Krofaka uopšte nije odgovarao i da su Ša i Stanislav zapravo dva lica iste medalje i da se MMA borac ponašao napolju isti kao Aleksić.

Mnogi se pitaju da li je ovo istina ili je reč o Mioninoj taktici. Treći tvrde da nije ni prvo ni drugo, već sindrom poznat u psihologiji kao sindrom kiselog grožđa.

Kako bi provelili Mionine iskaze, stupili su u kontakt sa prvom komšinicom Stanislava i Mione te je ona iznela svoje viđenje

- Pre svega moram da kažem da je Stanislav jedan jako vredan i miran momak. On je sve radio za Mionu, kako bi ona bila srećna. Iskrena da budem, ono što ona priča u Eliti nema veze sa vezom, uvek je imala njegovu pažnju i uvek joj je priređivao iznenađenja kako bi bila srećna, ali njoj to očigledno nije bilo dovoljno. - rekla je njihova komšinica pa dodala:

- Mislim da je Miona mnogo pogrešila, Stanislav joj nikad nešto onako nije priređivao kao onaj Ša koji joj stalno skače po glavi. Devojka se upropastila kada je ušla u vezu sa njim, mada se nadam da će se opametiti, ali ne verujem da ima nade za pomirenje nje i Stanislava - dodala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Pink.rs/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.