Sprečila pokušaj UBISTVA U BORČI: Karleuša podelila POTRESNI SNIMAK, pa se javno zahvalila devojci na humanom gestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 19:37

Sprečila pokušaj UBISTVA U BORČI: Karleuša podelila POTRESNI SNIMAK, pa se javno zahvalila devojci na humanom gestu

Popularna pevačica nije mogla da ostane nema na scenu monstruoznosti i herojstva.

Pevačica Jelena Karleuša godinama se bori za prava i zaštitu životinja, a sada je podelila potresni snimak na društvenoj mreži Instagram iz veterinarske ambulante u Borči gde su neasvesni vlasnici doveli potpuno zdravog psa kako bi ga uspavali.

Zalaganjem jedne devojke životinja je spašena i udomljena, ali pre srećnog ishoda došlo je do incidenta između spasiteljke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veterinara i dvoje vlasnika koji su doveli zdravog psa kako bi ga usmrtili.

- Uspavljuju zdravog psa! - urlala je devojka na snimku, dok su vlasnici nesrećne životinje pokušali da je spreče da zabeleži pokušaj ubistva (POGLEDAJTE KLIKOM OVDE).

Izrevoltirana Karleuša je uz ovaj snimak koji je objavila na Instagramu istakla: "Alo, bre! Sad ću vam se na**ati keve!"

- Dajte mi psa! Jeste li mu našli azil? - vrištala je devojka iz petnih žila, a uz njen glas se čulo cviljenje nesrećne životinje.

U jednom trenutku neko od prisutnih je pokušao da napadne devojku.

- Kako bih te nabo sada! - čula se pretnja, a zatim je počelo gurkanje i počeli su glasni urlici (POGLEDAJTE KLIKOM OVDE).

- Devojko kraljice jedna! Sad ću im se ja na**ati keve! - istakla je na drugom storiju JK.

- Pomeri se od psa, monsturme jedan! - jasno se čuje pred kraj snimka, a čitava priča ima divan epilog.

Poslednji stori Jelene Karleuše sadrži snimak gde se vidi spasiteljka koja je u svoj dom dovela psa iz azila u kom bi ga dočekala sigurna smrt.

- Ova devojka je anđeo! Kada ovo bude videla neka zna, da je što se me tiče, ličnost i čovek godine - zaključila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.