Šmeker od malih nogu! Znate li ko je ovaj lepotan koji ne zna za skandale?

Izvor: Prva.rs, 15.Dec.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šmeker od malih nogu! Znate li ko je ovaj lepotan koji ne zna za skandale?

U pitanju je Nikola Đuričko! 
Sa samo šest godina zaigrao je u televizijskom formatu "Serija o bojama", a onda su usledili filmovi "Šta je s tobom, Nina?" i "Poslednji krug u Monci". Devedesetih smo ga gledali u seriji "Otvorena vrata", ali i u filmu "Lajanje na zvezde". 
Kako je tekao moderan tok srpske kinematografije, tako je išla i njegova karijera. Potpuno nenametljivo, Đuričko je postao omiljeni glumac, koga je kritika "dočekala" sa brojnim nagradama.
"Nebeska udica", >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << "Munje", "Mrtav ‘ladan", "Pljačka Trećeg rajha", "Kad porastem biću Kengur", "Sedam i po", "Montevideo, vidimo se!", "Senke nad Balkanom", samo su nekaod ostvarenja u kojima smo imali priliku da ga gledamo. 
Osim glume, bavio se i muzikom kao član grupe Kuguarsi, a okušao se i kao voditelj u kvizu "Karaoke obračun".

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.