Sita od Aneli UZIMA NOVAC ZA TO Strašne optužbe na račun sestara Ahmić stigle IZ SPOLJNOG SVETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 00:02

"Sita od Aneli UZIMA NOVAC ZA TO" Strašne optužbe na račun sestara Ahmić stigle IZ SPOLJNOG SVETA

Šok saznanja!

Učesnik "Elite" Lepi Mića kaže da se seća učešća sestre Aneli AhmićSite Ahmić još kada se pre nekoliko godina takmičila u rijaliti programima, pa kaže da tada nije čuo lepe stvari o njoj.

O siti se mogu čuti razne stvari, a sada je "HYPE" produkcija izbacila snimak koji je odmah naleteo na lavinu komentara na mrežama, te je i široki auditorijum dao svoj sud o Siti.

- Sita sve otkrila: "Asmin je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je, a za sestru ću dati zadnji atom snage. Dosta je nepravde" - stajalo je u opisu snimka.

"On kaže da vi nikad niste pričale, samo ti sad obećala novac za to šo radiš, jednake ste obe", "Dobra ko i ti, a vi ko majka", "Pa ko je ta histerična devojka. Lažovčina, da se zapetlja u svoje laži", "Lažovi teški" - nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.