Sita je ZAPALILA AUTO Takiju Marinkoviću Asmin tvrdi da je Ahmićeva želela Majinu DISKVALIFIKACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:10

"Sita je ZAPALILA AUTO Takiju Marinkoviću" Asmin tvrdi da je Ahmićeva želela Majinu DISKVALIFIKACIJU

Nova drama u najavi!

Otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u "Eliti", objavio je početkom decembra jezivi video snimak svog spaljenog automobila, a zatim i pokazao da je još nekoliko vozila koji su se našli na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećeno.

- Evo šta rade dušmani, kako pale automobile - govori Taki Marinković u videu koji je objavio.

Danas je Asmin bacio pravu bombu na svom Instagram nalogu, gde je za ovo nedelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužio upravo Situ Ahmić, sestru majke njegove ćerkice Nore!

- Izvini što ti se javljam na ovaj način, ali ja sve javno radim pogotovo kad je Sita u pitanju! Ona ti je poslala 2 momka u Beograd i zapalila ti auto!! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje ili slično!! Tako Taki da znaš Sita Ahmić ti je auto zapalila u nadi da ućutka Maju u "Eliti", da bi pomogla Sraneli s time - napisao je Asmin.

Asminov i Sitin rat traje već dugo, a poslednja kontroverza jeste ta da Durdžić tvrdi da je Ahmićeva na snimku koji su Asminovi prijatelji snimali, dok on polno opšti sa devojkom čije se lice ne vidi jasno.

Taki se povodom ovoga još uvek nije oglašavao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.