Sindi napustila stan bivšeg muža, pokupila sav nameštaj i tehniku!

Izvor: Svet, 17.Maj.2016, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindi napustila stan bivšeg muža, pokupila sav nameštaj i tehniku!

Ivana Stamenković Sindi morala je juče da napusti stan u Novom Beogradu, u kojem je živela posle razvoda od Nikole Pavlovića, a koji se nalazi u njegovom vlasništvu.
Kako je iseljenje bilo ranije najavljeno, izvršitelji nisu zatekli Ivanu u stanu, ali ni pokućstvo, saznaje Alo.
Ivana i Nikola već godinama vode bitku na sudu u vezi sa nasiljem u porodici, za koje je bivša modelsica optužila bivšeg supruga, a potom i
on nju. On je zvanični staratelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njihove ćerke Petre, a Sindi je viđa dva dana nedeljno. Posle razvoda, Ivana i Nikola su se vansudski dogovorili da ona ostane da živi u njegovom stanu zbog deteta, ali on se naglo predomislio.
“Nikola nije prepisao stan na Sindi, samo joj je dozvolio da ga koristi. Ona je u njemu živela godinama. S obzirom na to da joj je iseljenje bilo najavljeno, prilikom ulaska izvršitelja, Ivana nije bila u stanu, niti ijedan komad nameštaja i pokućstva. Bivša modelsica potrudila se da sa sobom ponese baš sve, od tehničkih uređaja i slika sa zida do sanitarija. Kako ništa od toga nije njeno, izgleda da će za to krivično odgovarati. Ona je pravo da živi u ovom stanu izgubila još pre dve godine, kada je izgubila i starateljstvo nad ćerkom”, kaže dobro obavešteni izvor.
Prvi put otkako se razveo od Ivane, Nikola je dao izjavu za medije u vezi sa Sindi. On je potvrdio informaciju da je Sindi izašla iz stana, ali za to najviše krivi njenog oca.
“Zbog situacije zatečene prilikom ulaska u stan i činjenice da nijedan od komada nameštaja koji nedostaju nije njeno vlasništvo, protiv Ivane ćemo podneti krivičnu prijavu. Takođe, prijava će biti podnesena i protiv Ivaninog oca, Vojislava, zbog sumnje da je učestvovao u svemu tome. Prijavu podnose vlasnici stana, a to su moji roditelji”, kaže Nikola Pavlović za ovaj dnevni list.
U taj stan Ivana se uselila nakon udaje za Pavlovića, a juče nije odgovarala na pozive i poruke, niti iko iz njene porodice.
Ivana tereti bivšeg supruga za nasilje u porodici. Sa druge strane, Nikola je podneo kontratužbu protiv Ivane, isto za nasilje u porodici. Bivša modelsica bi trebalo da se 9. juna na sudu vidi sa bivšim suprugom, kada će biti saslušana u svojstvu optužene za nasilje u porodici.
“Istina je da je Ivana pozvana na saslušanje u okviru krivičnog postupka za nasilje u porodici koji se vodi protiv nje. Ona se na prvom saslušanju nije pojavila, ali će pozivu suda morati da se odazove već početkom juna. Za razliku od postupka koji ona vodi protiv mene, u ovom postupku postoje čvrsti dokazi da je istina ono za šta je optužena”, rekao je Nikola.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindi izbačena iz stana, pa dobija tužbu

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2016

(foto: Facebook) Ivana Stamenković Sindi je juče morala da napusti stan u kome je živela posle razvoda sa suprugom Nikolom Pavlovićem. Nakon što ju je izbacio iz stana, Nikola preti da će je tužiti zbog krađe. Naime, prema njegovim rečima, Nikola nikada nije prepisao stan pevačici, već joj...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.