Seksi i kad ljulja: One su najveće plus sajz zvezde današnjice (video)

Izvor: Svet, 29.Jun.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi i kad ljulja: One su najveće plus sajz zvezde današnjice (video)

Ko god da je rekao kako bikini ne izgleda dobro na punačkom telu, prevario se. Ove tri žene su pokazale svetu da i bujnije obline mogu biti itekako zavodljive.
Očito je kako se trendovi menjau u svetu mode. Sve je više punačkih modela koje imaju masu obožavatelja na društvenim mrežama, a osvajaju i naslovnice prestižnih modnih magazina.
Zadnjih nekoliko dana internet bruji o lepotici Denis Bido koja je javno pokazala svoje bujno telo sa svim svojim nesavršenostima – na koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je ponosna. Sjajan je to primer za sve mlade djevojke koje tek uče kako voleti svoje telo. Samopouzdanje stoji bolje od bilo kojeg komada odeće.
1. Denis Bido
Denis Bido je zadivila svet svojom kampanjom ‘Beach Body. Not Sorry’. Njen video je pokazao sve ‘nesavršenosti’ poput strija i celulita, no to ne umanjuje njenu senzualnost i prirodnu lepotu. Inspirisala je milione devojaka širom sveta da se osećaju ugodno u svom telu bez obzira na sve mane.

2. Loi Lejn
Loi je mlada Jutjub blogerka koja deli modne savete za punije devojke. Loi je izrazito popularna na interentu i nedavno je svojim postovima u bikiniju dokazala žestokim kritičarima da i devojka s oblinama mogu da nose dvodelni kupaći kostim. U svojem poslednjem videu se obrušila kritičare punijih i pokazala svojim lajkovima (skupila je preko 2 miliona!!) da mere tela čine lepotu.

3. Tes Hollidej
Tes je jedna od najpoznatijih modela koja je 2013. proglašena od strane italijanskog Voga kao jedna od top 6 plus sajz modela na planeti. Tes sama sebe opisuje kao ‘aktivistkinjom pozitivnog imidža o telu’ i to pokazuje redovno na svom Instagram profilu

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seksi i kad ljulja: One su najveće plus sajz zvezde današnjice (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2015

Očito je kako se trendovi menjau u svetu mode. Sve je više punačkih modela koje imaju masu obožavatelja na društvenim mrežama, a osvajaju i naslovnice prestižnih modnih magazina...Zadnjih nekoliko dana internet bruji o lepotici Denis Bido koja je javno pokazala svoje bujno telo sa svim svojim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.