Saša Kapor: Nikolaj je sav na mamu, ruši sve pred sobom!(video)

Izvor: Svet, 26.Mar.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kapor: Nikolaj je sav na mamu, ruši sve pred sobom!(video)

Saša Kapor preživeo je pravu dramu kada je njegovoj supruzi Nikolini Kovač otkriven tumor grlića materice. Nikolini je, na sreću, tumor otkriven na vreme, pa je operacija uspešno obavljena. Sada, kada je sve prošlo, Saša je dao komentar na tu temu.
“Ja sam morao da budem ona pozitivna strana, da skrećem misli sa toga. Bilo je vrlo stresno, ali ne mogu puno da pričam o tome. Hvala bogu, sve se završilo u najboljem redu a to je najbitnije”, izjavio je pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za emisiju “Grand News”.
Saša je pričao i o sinu Nikolaju pa se našalio kako je Nikolaj sav na mamu, jer lomi i ruši sve po kući.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Kapor: Nikolaj je sav na mamu, ruši sve pred sobom!(video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2015

Saša Kapor preživeo je pravu dramu kada je njegovoj supruzi Nikolini Kovač otkriven tumor grlića materice. Nikolini je, na sreću, tumor otkriven na vreme, pa je operacija uspešno obavljena. Sada, kada je sve prošlo, Saša je dao komentar na tu temu...“Ja sam morao da budem ona pozitivna strana,...

Nastavak na Scandal.rs...

Saša Kapor nakon porodične drame: Bilo je stresno, ne mogu mnogo da pričam o tome

Izvor: Story, 26.Mar.2015

Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kovač preživeli su pravu porodičnu dramu nakon što je njoj otkriven tumor grlića materice...Saša Kapor, foto: screenshot..Ona se posle toga podvrgla operaciji koja je na svu sreću, uspešno završena...Saša je otkrio kako se on poneo sa celom tom situacijom...-...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.