Samo neka se vrati... Janjuš vidno ZABRINUT nakon Majinog napuštanja Elite, otkrio čega se najviše plaši

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:10

"Samo neka se vrati..." Janjuš vidno ZABRINUT nakon Majinog napuštanja "Elite", otkrio čega se najviše plaši

Nekadašnji košarkaš otkrio je da strahuje zbog svoje bivše, a evo i zašto!

Aktuelna učesnica "Elite", Maja Marinković, juče je napustila imanje u Šimanovcima.

Sada je njen bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš, prokomentarisao njen odlazak i otkrio da je rekao da se plaši da se Marinkovićeva ne vrati u rijaliti sa rogovima na glavi posle estetske intervencije.

Maja samo neka se vrati u istom obliku u kom je izašla! Neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << valjda da dođe sa nekim rogovima. Ne bi me čudilo da opet ide na neke operacije, jer kad god je vidim neki deo tela joj je drugačiji - šali se Janjuš, a ostali su klimali glavama jer su delili isto mišljljenje.

Podsećamo, takmičarka "Elite" Maja Marinković juče je napustila rijaliti, što je ranije najavio njen otac Taki Marinković. Kako se spekuliše, ona je završila u bolnici.

Miljana je otkrila da je Maja napustila imanje dok su oni prenosili stvari i da je otišla kod doktora. Ova informacija je izazvala mnogo spekulacija među fanovima rijalitija "Elita", koji su odmah počeli da nagađaju šta se zapravo desilo sa Majom.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.