Izvor: Piplmetar.rs, 13.Feb.2024, 20:31

Maja Marinković napustila Elitu, šuška se da je ovo razlog (video)

Zdravstveno stanje Maje Marinković razlog napuštanja Elite
Maja Marinković danas je napustila Elitu, ali najverovatnije privremeno. O ovome su razgovarali Miljana i Nenad Aleksić Ša. Kulićeva tvrdi da je razlog napuštanja poseta lekaru. Međutim, nije poznato da li se zdravstveno stanje Maje Marinković iskomplikovalo, ili je u pitanju samo obična kontrola.
ATA images

Miljana je otkrila Nenadu Aleksiću Ša da je starleta napustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << imanje dok su oni prenosili stvari i da je otišla kod doktora.
– Prenosili smo stvari, nisam ni spavala, I Maju sam ispratila, izašla je. Za d*pe, otišla kod doktora – odgovorila mu je Miljana.
– Jao – viknuo je Ša.
Pročitajte Izbegava majku, tuga Verice je pregolema – Kreatorka se pomirila sa sudbinom  Pošto su informacije o njenom zdravstvenom stanju strogo poverljive, moraćemo sačekati zvanično saopštenje produkcije kako bismo saznali više.
Inače, Maja je pre nekoliko meseci ugradila silikone u zadnjicu, a kada se upotpunosti oporavila uselila se na velelpno imanje u Šimanovima.
AUTOR: SVET
IZVOR: KURIR
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Samo neka se vrati..." Janjuš vidno ZABRINUT nakon Majinog napuštanja "Elite", otkrio čega se najviše plaši

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:10

Nekadašnji košarkaš otkrio je da strahuje zbog svoje bivše, a evo i zašto!..Aktuelna učesnica "Elite", Maja Marinković, juče je napustila imanje u Šimanovcima...Sada je njen bivši dečko, Marko Janjušević Janjuš, prokomentarisao njen odlazak i otkrio da je rekao da se plaši da se Marinkovićeva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.