Saga o 3 nevina muškarca - neobična komedija kakvu ne očekujete! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga o 3 nevina muškarca - neobična komedija kakvu ne očekujete! FOTO+VIDEO

Saga o 3 nevina muškarca je nova domaća komedija indijskog reditelja S. Šridara, koja će svoju premijeru doživeti 11. januara, a danas je sedma sila imala prilike da pogleda film i da se druži sa glumcima.

Film "Saga o tri nevina muškarca" je priča o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Glavne uloge u ovom filmu igraju Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić i Slavko Sobin, a pored njih tu su i Nebojša Glogovac, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Marija Stokić, Miljana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Đukić i mnogi drugi.

Na današnjoj novinarskoj projekciji filma popričali smo sa mladom glumicom, Marijom Stokić, koja tumači lik Nikoline, a ona nam je otkrila kako je ova uloga došla do nje:"Šridar i ja se poznajemo tri godine, ja sam kod njega bila na kastingu za njegov prethodni film, o Marku Kraljeviću, tada sam mu se dopala i znala sam da je imao u planu da radi ovaj film i još neke druge. Ja sam radila kasting za sve uloge devojaka koje su u filmu, ali sam mu se najviše dopala u ovoj ulozi i iskreno, ona je jedina bila i za mene izazovna da je uradim, zato što baš i nema neke sličnosti sa mnom, pa mi je prosto bilo zanimljivo da tražim neka nova glumačka sredstva kojim bih taj lik dočarala. Ja se spremam konstantno, stalno gledam filmove, čak imam i neku svesku u kojoj zapisujem kad mi se neki lik dopadne, pa kad radim neku ulogu, otvorim tu svesku i vidim šta bi tu moglo da posluži" ispričala nam je glumica i otkrila kako je bilo sarađivati sa Ljubomirom Bulajićem i Miljanom Gavrilović:"Zanimljivo. To su mladi glumci koji su dali sve od sebe u datim okolnostima. Mi smo i lepo družili, snimanje nije nešto dugo trajalo, ali smo mi ostvarili lep odnos i van seta. Prvi put sam radila i sa jednim i sa drugim, Miljanu poznajem sa fakulteta, a Ljubu sam na snimanju upoznala. Imala sam lepo mišljenje o njima koje se nije promenilo". Ona nam je rekla da smatra da je glumačka ekipa fantastična, iako joj je žao što sa nekima od njih nije imala priliku da snima scene, ali joj je drago što dele isti naslov. Kako je ovo bio prvi put da je i sama pogledala film, otkrila nam je svoje impresije:"Šridar zaista ima jedinstveno viđenje kako naš humor izgleda i zanimljivo je kad jedan stranac priča o humoru koji misli da vlada u našem regionu. Pomešani su mi utisci, ima nečeg balkanskog, ali i nekog indijskog pogleda na humor, tako da je sa te neke strane zanimljiv. Očekujem da će se ovaj film gledati, mislim da je mnogo faktora koji će privući publiku, a to su priznati glumci, reditelj koji je sa strane i ovo je jedan žanr koji publiku najviše privlači i drži u bioskopima. Da li će im se dopasti, to ne znam, ali jedva čekam da saznam" rekla nam je ova mlada glumica koju, pored ove, očekuje i premijera filma "Zona Zamfirova 2", u kom igra, kako nam je rekla, zanimljiv lik koji se nije dugo video kod nas.

Pored Marije, popričali smo i sa mladim glumcem Ljubomirom Bulajićem, koji tumači lik Aleksandra, jednog od trojice mladića koji nose celu priču. On nam je takođe otkrio kako je ova uloga došla do njega i kako je bilo sarađivati sa Miljanom Gavrilović i Marijom Stokić, koje su mu direktne partnerke u filmu:"Mene su pozvali jednog dana, ne znam odakle im moj broj (smeh), otišao sam na kasting, odradili smo par scena Miljana i ja, to se verovatno svidelo Šridaru, prošao sam još jedan kasting i na kraju su mi rekli da sam dobio ulogu. Miljanu sam znao odranije, mi smo generacija, ona je super, i ja uvek kažem da mnogo znači kada su neke intimnije scene u pitanju da se partneri poznaju jer su opušteniji. Miljana je neko ko je generalno opušten, pa smo jedno drugom pomagali. Marija je jedna jako pozitivna devojka, imao sam veliku sreću kada su partnerke u pitanju" rekao je on i dodao da će glumačka imena zasigurno biti magnet za publiku da pogleda ovaj film:"Ovo je atipična komedija, gledaoci ne treba da očekuju komediju kao žanr na kakav su navikli, već jedno malo drugačije, pomereno viđenje komedije na način jednog stranca" zaključio je Ljubomir.

Ivan Bekjarev igra malu, ali zapaženu ulogu u ovom filmu, pa smo sa njim popričali o tome šta publika može da očekuje:"Sasvim sigurno je da će ovaj film najviše gledati mladi, film ima atraktivan naslov koji će ih privući u bioskope. Publika će biti na neki način vrlo iznenađena preokretom, jer očekivaće jedno, a doživeće nešto sasvim drugo. Mislim da problem koji imaju muškarci u ovom filmu ima većina mladih, tako da mislim da će se mnogi prepoznati" zaključio je glumac.

Premijera filma očekuje nas 11. januara naredne godine, a ako do sad niste pogledali trejler, evo prilike da to učinite:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saga o tri nevina muškarca - neobična komedija kakvu ne očekujete! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2016

Saga o tri nevina muškarca je nova domaća komedija indijskog reditelja S. Šridara, koja će svoju premijeru doživeti 11. januara, a danas je sedma sila imala prilike da pogleda film i da se druži sa glumcima...Film "Saga o tri nevina muškarca" je priča o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.