SVI U TUZLI ZNAJU KO JE DALILA MUJIĆ SD U BOSNI - Isplivala prava ISTINA o Dragojevićima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 21:26

"SVI U TUZLI ZNAJU KO JE DALILA MUJIĆ" SD U BOSNI - Isplivala prava ISTINA o Dragojevićima

Svake srede u 20 časova! Emisija "Između dve vatre".

Ekipa emisije "Između dve vatre", voditeljke Miljana i Nevena Arsić, zaputile su se u Bosnu, rodno mesto Dalile Mujić.

Kako se njeni roditelji oglašavaju za medije, mi smo se odlučili na ovaj nimalo lak put, kako bismo zagrebali malo ispod površine.

U Tuzli nas je dočekala Smirna, najbolja prijateljica Irme Serjanić, Daliline bivše drugarice iz "Parova", koja je takođe aktuelni učesnik "Zadruge".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Smirna nam je otkrila da je zgađena ponašanjem Dragojevićke, te nam opisala jednu od situacija:

- Zamisli molim te, Irma joj tražila cigaretu, pošto je Irma strastveni pušač, Dalila je tada zapalila cigaretu i umesto da joj da iz pakle, ona je bacila svoju na pod i rekla Irmi "Evo, uzmi". Što je još gore, Irma je uzela pola te cigarete sa poda i popušila. Ja ne razumem, čemu toliko ponižavanje - rekla nam je Smirna.

Šta nam je još otkrila o detinjstvu, ali i mnogim nepoznatim detaljima grada Tuzle i zadrugarkama, pogledajte u emisiji "Između dve vatre", koja se emituje svake srede u 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.