SVEGA MI JE PREKO GLAVE! Nakon Ivinog i Karićevog raskida oglasio se Osman! Stefanov otac poručio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVEGA MI JE PREKO GLAVE!" Nakon Ivinog i Karićevog raskida oglasio se Osman! Stefanov otac poručio OVO!

Rešio je da ne komentariše!

Nakon što su Iva Grgurić i Stefan Karić stavili tačku na njihovu romansu, novinari su kontaktirali i njegovog oca Osmana Karića, koji je podržavao njihovu vezu.

Međutim, Osman nije hteo da komentariše odnos svog sina i Grgurićeve, koju je javno pred milionskim auditorijumom nazvao snajkom.

- Neću više davati nikakva izjave i komentare u vezi Ive i Stefana. Izvinjavam se ovim putem, ali zaista mi je svega preko glave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - izjavio je Osman.

Da li će se Iva i Stefan pomiriti, da li će uspeti da prebrode krizu u ljubavi ili su zauvek stavili tačku na romansu, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON KARIĆEVOG ODUSTAJANJA OD ZADRUGE: Ipak, Osman STIŽE i Šimanovce! Javno na Pinku - POSLEDNJI put

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019

Uslikan sa majkom Stefanovog najboljeg prijatelja....Osman Karić, otac Stefana Karića, aktuelnog učesnika "Zadruge 3", koji je podržavao vezu njegovog sina sa Ivom Grgurić, nedavno je objavio na svom Instagram profilu, da odustaje od "Zadruge" i priča o rijalitiju. On je dodao da se povlači iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.