SVE PUCA! Anđelo i Nataša nerazdvojni: Nasred paba pali STRASNI POLJUPCI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

SVE PUCA! Anđelo i Nataša nerazdvojni: Nasred paba pali STRASNI POLJUPCI! (VIDEO)

Opustili se.

 Na imanju se odvija još jedna u nizu nezaboravnih žurki, a Anđelo Ranković već je dohvatio svoju lepšu polovinu Natašu Radan i nije mogao da joj odoli, te su razmenjivali strasne poljupce.

 Međutim, zanimljivo je da je Anđelo sve vreme sedeo, umesto da je kao pravi kavaljer ponudio svojoj devojci da sedne, budući da je bila na visokim potpeticama. Ali kao novopečeni ljubavni par definitivno da im strasti i žara ne manjka.

Detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Na čijoj ste strani u sukobu između Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića?

Choices

Na Kristijanovoj!

Na Tomovićevoj!

Ni na čijoj!

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)STIŽU U ŠIMANOVCE! Čelnici Pinka ih pozvali - O NJIMA SVI PRIČAJU, a nakon toga produkcija najavila HAOS!

STIŽU U ŠIMANOVCE! Čelnici Pinka ih pozvali - O NJIMA SVI PRIČAJU, a nakon toga produkcija najavila HAOS!

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.