SVE DEMOLIRANO, ŠTETA JE OGROMNA! Anu po izlasku sačekao PAKAO - nema gde da se VRATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 14:30

SVE DEMOLIRANO, ŠTETA JE OGROMNA! Anu po izlasku sačekao PAKAO - nema gde da se VRATI (FOTO)

Uništena imovina potpuno

Zadrugarka koja je sinoć izbačena, Ana Jovanović, od samog ulaska ostavila je utisak na mnoge kako svojim izgledom, tako i ponašanjem.

Od veze sa Matejom Matijevićem, do muvanja sa Mensurom Ajdarpšićem, da bi na kraju završila u krevetu FIlipa Cara, Ana je ostavila utisak na zadugare kao laka devojka, iako se trudila da dokaže da to nije.

Dok je bila u rijalitiju, napolju se često oglašavao njen bivši dečko, za kog je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona tvrdila da je zlostavljao.

U jednom trenutku, na društvenoj mreži Instagram, osvanula je fotografija Aninog salona za lepotu.

Na slici se vidi da je salon sa spoljnje strane demoliran, i uništen grafitima i natpisima "Ana k**va", a u opisu slike se navodi da je za to zaslužan njen bivši momak.

- Anin salon na Zvezdari … Bivši i je baš oduševljen njenim bitisanjem u Zadruzi - pisalo je u opisu, mada nikada nije potvrđeno ko je to zaista uradio.

Kako će Jovanovićeva reagovati kada vidi da nema gde da se vrati da radi, ostaje da saznamo, a vi pogledajte kako izgleda Anin salon nakon ovog delikventskog čina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.