SUZANA JE MATORKA KOJA NE ZNA DA LI JE UDATA! Mikijev otac osuo paljbu: Moj sin je skrenuo s pameti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUZANA JE MATORKA KOJA NE ZNA DA LI JE UDATA! Mikijev otac osuo paljbu: Moj sin je skrenuo s pameti!

Šta će mu ona?

Mirko Đuričić, otac Mikija Đuričića, prokomentarisao je odnos njegovog sina i Suzane Perović.

On je istakao da misli da Miki sve glumi, da je skrenuo s pameti, pa i da je u njega razočaran. Mirko kaže da ne razume šta će mu Suzana.

- To je jedna matorka koja ne zna da li je udata ili razvedena, da li ima muža ili ga nema. Nikad mi se nije dopala, i ne vidim zašto je uopšte pušta blizu sebe. Zna se gde je takvim ženama mesto! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ili da kuvaju ručak, peru sudove ili da čiste tamo ispod stoke, a ne da se svađaju ili ljubakaju sa mojim sinom - rekao je on i dodao da je Rebeka takođe gledala gde je kamera, da bi bila blizu Mikija.

- Čekala je da joj nešto spremi da jede, da nahrani guzicu, a onda ga pljuje i ogovara na sve strane. Ne daj bože da mi jedna takva dođe u kuću! Pa ni Nadežda nije ništa bolja. Nju sam pustio u kuću, ali nije trebalo nakon što sam čuo da se je*ala sa 120 muškaraca, što je Miki potvrdio u rijalitiju. Pošto priča onakve laži o mom sinu, nikad više prag moje kuće preći neće. Sve što je sa Mikijem uradila, uradila je samo zbog para, to je bio glavni pokretač, nikakva ljubav, samo pare.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otac Mikija Đuričića za novi SVET: SUZANA JE MATORKA KOJA NI SAMA NE ZNA DA LI JE UDATA!

Izvor: Svet, 17.Mar.2019

Mirku Đuričiću smučile su se sve žene koje se vrte oko njegovog sina, ali ne zna kako da Mikiju skrene pažnju na ponašanje.. „Moj Miki je skrenuo s pameti, razočarao sam se kada sam video da glumi ludilo sa onom Suzanom. Ne znam sta će mu ona. To je jedna matorka koja ne zna da li je udata...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.