Otac Mikija Đuričića za novi SVET: SUZANA JE MATORKA KOJA NI SAMA NE ZNA DA LI JE UDATA!

Izvor: Svet, 17.Mar.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Mikija Đuričića za novi SVET: SUZANA JE MATORKA KOJA NI SAMA NE ZNA DA LI JE UDATA!

Mirku Đuričiću smučile su se sve žene koje se vrte oko njegovog sina, ali ne zna kako da Mikiju skrene pažnju na ponašanje.
„Moj Miki je skrenuo s pameti, razočarao sam se kada sam video da glumi ludilo sa onom Suzanom. Ne znam sta će mu ona. To je jedna matorka koja ne zna da li je udata ili razvedena, da li ima muža ili ga nema. Nikad mi se nije dopala, i ne vidim zašto je uopšte pušta blizu sebe. Zna se gde je takvim ženama mesto! Ili da kuvaju ručak, peru sudove >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ili da čiste tamo ispod stoke, a ne da se svađaju ili ljubakaju sa mojim sinom“, surov je Mikijev otac, koji komentariše i bivšu snajku Rebeku: „Rebeka je takođe samo gledala gde je kamera i da li je kadar na njoj kada je u blizini Mikija. Sve su one iste i sve hoće kadar preko Mikija. Čekala je da joj nešto spremi da jede, da nahrani guzicu, a onda ga pljuje i ogovara na sve strane. Ne daj bože da mi jedna takva dođe u kuću! Pa ni Nadežda nije ništa bolja. Nju sam pustio u kuću, ali nije trebalo nakon što sam čuo da se je*ala sa 120 muškaraca, što je Miki potvrdio u rijalitiju. Pošto priča onakve laži o mom sinu, nikad više prag moje kuće preći neće. Sve što je sa Mikijem uradila, uradila je samo zbog para, to je bio glavni pokretač, nikakva ljubav, samo PARE!“
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
Kupite SVET! NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE: Ana ZAKAZALA ABORTUS iza Davidovih leđa! Darko Lazić hoće da oduzme dete Ani Sević! Veljko Ražnatović OTKAZAO SVADBU!

svetsvet
The post Otac Mikija Đuričića za novi SVET: SUZANA JE MATORKA KOJA NI SAMA NE ZNA DA LI JE UDATA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.