STRIPTIZETA NA MDMI! Tamara Đurić NE STAJE - Iznela niz uvreda na račun OVE PEVAČICE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 13:44

"STRIPTIZETA NA MDMI!" Tamara Đurić NE STAJE - Iznela niz uvreda na račun OVE PEVAČICE! (FOTO)

Nije joj se dopao nastup...

Tamara Đurić donedavno je bila u žestokom sukobu sa voditeljkom Jovanom Jeremić, zbog poruka preteće sadržine koje je voditeljka dobijala od anonimnog muškarca, a koji se pozvao na Tamarino ime.

Nakon što je Jeremićeva obelodanila poruke i slučaj prijavila policiji, Tamara je oštro demantovala da je bilo kome dala voditeljkin broj telefona, te da nema nikakve veze sa situacijom u kojoj se Jovana našla, a onda i najavila tužbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje.

Đurićeva je pre sukoba sa Jovanom gotovo svakodnevno prozivala i pevačicu Katarinu Živković, koja nije ostajala dužna, a niz javnih ličnosti koje su iz nekog razloga Tamarina meta se nastavlja.

Starleta i pevačica je sada udarila na jednu od trenutno najtraženijih pevačica, Milicu Pavlović! Tamara je na svom Instagramu objavila deo Miličinog nastupa i u svom stilu prokomentarisala njen provokativni ples:

- Da li neko može da mi objasni ovu osobu i njen ples "napaljena striptizeta na MDMI" (MDMA sintetička psihoaktivna droga, vrsta ekstazija)? - napisala je Tamara, a potom dodala:

- Ništa lično, samo se blamira.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica se do sada nije oglašavala na ove prozivke a na naše pozive nije odgovarala. Da li će javno, putem Instagrama odgovoriti Tamari na ove uvrede, svakako ćemo ispratiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.