STRAVIČAN GUBITAK DETETA - trudna Anastasija Ražnatović progovorila o tragediji, ovo ju je jako potreslo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:33

STRAVIČAN GUBITAK DETETA - trudna Anastasija Ražnatović progovorila o tragediji, ovo ju je jako potreslo

"Gospode Bože! Kakva tragedija!"

U školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", dogodila se teška tragedija kada je dečak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na našim prostrima, koji se dogodio jutros kada je maloletni učenik K.K. (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbeđenja, a sedmoro ranio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru proglašena je trodnevna žalost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja će trajati od petka do nedelje zaključno sa ovim danima.

Mnoge poznate ličnosti se oglašavaju šokirani, te izjavljuju saučešće porodicama, među kojima je i trudna pevačica Anastasija Ražnatović.

Ona je izjavila duboko saučešće porodicama, te apelovala da se zaustavi nasilje:

- Gospode Bože! Kakva tragedija! Moje iskreno saučešće svim porodicama koje su danas izgubile dete/člana porodica/prijatelja. Stop nasilju i zabraniti pristup maloletnoj deci nasilnom sadržaju na televiziji i svuda! Tuga - napisala je trudna Anastasija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VIDELA JE KAD JU JE UPUCAO U GLAVU!" Užasavajuća ispovest oca preživele devojčice - "Pucao je nasumično!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Devojčica tati ispričala do detalja šta se desilo kad je ušao u razred i pucao na 23 učenika...Otac devojčice koja je bila na času istorije kada je jutros na njih otvorio vatru i usmrtio petoro učenika drug iz odeljenja K.K.(14), ispričao je šta se dogodilo kobnog jutra...- Sakrili su se ispod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KOŠARKAŠKA EVROPA STALA ČVRSTO UZ SRBIJU: Poruke podrške stižu od svih velikih klubova u Evropi FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023

Još nema govora o eventualnom odlaganju utakmice Partizan – Real za novi termin. Srbija je zavijena u crno. U masovnoj pucnjavi koja se dogodila ovog jutra u školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, maloletni K. K. (14) ubio je ukupno osmoro dece i čoveka koji je radio kao obezbeđenje. Poruke...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.