STRAVIČNA VEST O POGIBIJI POGODILA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Zanemeo od šoka, poručio je samo ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 17:34

STRAVIČNA VEST O POGIBIJI POGODILA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Zanemeo od šoka, poručio je samo ovo

Oglasio se za SrbijaDanas!

U školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", dogodila se teška tragedija kada je dečak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na našim prostrima, koji se dogodio jutros kada je maloletni učenik K.K. (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbeđenja, a sedmoro ranio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru proglašena je trodnevna žalost koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će trajati od petka do nedelje zaključno sa ovim danima.

Za SrbijaDanas se oglasio i Kristijan Golubović, koji ima veliki uticaj na mlade.

Kristijan je bio bez reči, u šoku nakon objavljenih jezivih detalja tragične pogibije maloletnih đaka na Vračaru:

- Šok! Tragedija! Neverica! Tišina! Saučešće iz duše - rekao je Kristijan za SrbijaDanas i dodao:

- Nemam nikakav komentar osim saučešće porodicama - zaključio je Golubović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Nišu okupljanje u centru povodom ubistava u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2023

Povodom tragedije koja se jutros dogodila u beogradskoj školi, kada je dečak koji još nema 14 godina pucao i ubio 8 učenika i radnika obezbeđenja, Nišlijke su pozvale sugrađane na okupljanje na Trgu kralja Milana, sutra, 4. maja od 20 sati, kako bi odali poštu stradalima. Njihova poruka je da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.