STANIJI POZLILO NAKON EMISIJE! Dobrojevićeva danima PREŽIVLJAVA PAKAO, poznato u kakvom je stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 15:10

STANIJI POZLILO NAKON EMISIJE! Dobrojevićeva danima PREŽIVLJAVA PAKAO, poznato u kakvom je stanju!

Starleta je doživela pobačaj i raskinula sa verenikom Asminom Duržićem, nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu.

Starletu Staniju Dobrojević, ekipa portala Srbija Danas zatekla je sinoć u Šimanovcima pred snimanje nove epizode "Amidži šou-a".

Poznata starleta pred našim kamerama otkrila je da je okončala vezu sa, po svemu sudeći, zauzetim Asminom Durdžićem, te da su priče o njenom pobačaju tačne i da se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u apsolutnom emotivnom rasulu (detaljnije OVDE).

- Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u Majamiju, kao da smo sami na svetu... I dolazim u Srbiju i ovo me sve sačekalo. Svi su mi pisali i porodica i fanovi, da sam nekom preotela muža i ja njemu: "Šta je ovo", on kaže: "Daj, bre, ništa", i ja opet, i onda kad je pogledao rekao je: "Uh, moja bivša ušla u Zadrugu". Znači nisam znala šta se dešava, doživela sam nervni slom usred Budve. Ja sam njega danas ostavila, presekla sam... Od nečeg najlepšeg, meni se život pretvorio u pakao. Moram da kažem da nikome nisam preotela muža, nisam rasturačica brakova, ja nisam znala da ta žena postoji dok tamo nije ušla. Znala sam da je pre tri godine sa nekim dobio devojčicu, rekao je da od toga nema ništa, da su bili na veče i da je ostala trudna, da on finansira sve - govorila je Stanija.

Kako se kasnije u medijima saznalo, Staniji je sinoć pozlilo zbog stresa koji je preživela. Starleta je nakon emisije u kojoj je gostovala otišla u svoj stan u Rumi, kada je krenulo da joj se vrti u glavi i da joj bude loše.

- Stanija se baš istresirala. Danima ne može ništa da jede, ne spava, konfuzija joj je u glavi. Oseća se izigrano, a sa druge strane, zna kako se osećala pored Asmina i koliko se on trudio i pružao joj ljubav. Nije joj realno da to sve nije bila vanvremenska ljubav. Kada je došla iz Amidžija, htela je odmah da skine šminku i legne u krevet, ali je odjednom počelo da joj se manta u glavi. Imala je utisak da joj srce preskače i da ne može da diše. Zvala je najbliže i momentalno otišla u bolnicu - tvrdi izvor za "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.