Izvor: Piplmetar.rs, 06.Sep.2023, 00:30

„Ne trebaju mi njegove pare, mogu da ga kupim sa sve gaćama“: Stanija otkrila koliko novca zarađuje godišnje

Izrevoltirana navodima da je sa milionerom Asminom bila zbog para, progovorila o svojim prihodima

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević večeras je u emisiji „Ami g šou“ prvi put javno govorila o vezi sa kontroverznim milionerom Asminom Durdžićem.
Nakon drame koja je zadesila, kada je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić ušla u „Elitu“ i obelodanila da je milioner prevario sa Stanijom, Dobrojevićeva je ostala u šoku i donela odluku da raskine sa njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Stanija je u besu izjavila da joj njegov novac ne treba i da je od njega samo želela ljubav i pažnju.
– Stvarno me je muški osvajao. Mi u Majamiju imamo i naš dom, uzeli smo stan. Ja sam njegove upoznala preko video poziva, divni, srčani ljudi kakve ja volim. Ne znam šta me je snašlo, bila sam na sedmom nebu i pre par dana me je sve pokosilo. Ovo neka bude test odnosa i naše ljubavi, ako je ljubav prava… Ja ne znam više u šta da verujem, u toj prepisci mi je ispalo da je on kao frajer, baja njoj piše, a ovamo je sa mnom. Imam mnogo lep život i ne treba mi niko takav da bih bila srećna, meni treba da me neko voli i poštuje, ja njih sve sa gaćam mogu da kupim, a ona priča o nekim torbicama – rekla je Stanija i dodala:
– Mene je sramota sa kim je on bio i nekih njegovih izjava. Za mene neko da priča da sam sa nekim zbog para, u autu su mi takse koje sam platila jer sam zaradila preko 100.000, imam crno na belo, od moje firme. Sve te starlete i sponzoruše, taj imidž da idete za torbice i putovanja, meni to ne treba. Ja sam samo tražila da bude iskren, vreme neka pokaže ko je tu čist, a ko nije. Moja familija danima čita ovo da sam rasturačica, toliko sam besna da bih se sada svađala sa svima njima – ispričala je u dahu Stanija Dobrojević.

Podsetimo, ona je večeras pred emisiju dala izjavu pred našim kamerama, kada je otkrila da je prekinula veridbu i skinula prsten.
– Šta mi se sve izdešavalo u poslednjih par meseci… U početku sam mu verovala sve što mi je govorio, međutim odgledam i šta se izbacuje u medijima sa druge strane, tad sam shvatila da ne mogu da verujem nikome. On priča, ja gledam kroz njega i pitam se „Ko si ti?“. Morala sam da presečem ovo. Ne emotivno, ali rekla sam mu da je kraj, da me pusti, treba mi vreme. Ja sutra idem u Ameriku da dođem sebi. Planirala sam večeras da branim svemirsku ljubav, a osećam se katastrofa i želela sam to da prekinem, nek pokaže vreme sve. Sve ranije što je bilo, bili su skandali, a ovo je moj život, zato sam besna i nervozna. „Ako izađe papir, ostavljam te“, to sam mu rekla. Samo hoću istinu, šta god da jeste. Sve što izlazi ja od njega hoću da mi kaže šta je istina, da mi da dokaže ili ću da verujem drugoj strani – ispričala je starleta.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

ASMIN NIJE JEDINI ZAUZETI MUŠKARAC SA KOJIM JE STANIJA BILA Ovaj fudbaler je imao verenicu dok je bio sa njom u vezi, a istorija se ponavlja: "Nisam znala za nju"

Izvor: Blic, 06.Sep.2023

Starleta Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa Asminom Durdžićem, dok se sama ne utvrdi da li zadrugarka Aneli Ahmić govori istinu, odnosno da je Asmin bio sa njom u braku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.