SRBI SU ANGAŽOVANA I LOJALNA PUBLIKA! Indira Panagoto otkrila zašto posebno voli našu zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 21:02

"SRBI SU ANGAŽOVANA I LOJALNA PUBLIKA!" Indira Panagoto otkrila zašto posebno voli našu zemlju

Svi prisutni na "Dance areni" oduševili su se energijom i zvukom koji je donela španjolka Indira Paganotto. Zvuk koji spaja tehno i Goa trens usavršavala je više od decenije, a plodove svoga rada je u potpunosti ubrala prethodne godine, koja ju je lansirala među najtraženije izvođače elektronske scene.

Jedni od prvih stejdževa koje je Egzit imao su "Main stage" i "Dance Arena", stoga i ne čudi što imaju kultni status na kome nastupaju samo najubolja svetska imena. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već nije tajna da je ekipa portala Srbija Danas  veći deo noći provodila upravo ispred ove dve bine. Pored sjajnog odabira izvođača, privukli su nas bogati vizuelnii efekti, piraterija i animatori u koje je publika netremice gledala. Prve večeri na densu nas je raspametio "all female concept" u okviru koga su nastupale Vylana, Miju, Lanna, i Tijana T., a od stranih Amelie Lens, Nina Kravic i Indira Panagoto, koje su donele toliku energiju da nismo ni primetili da je Sunce već uveliko na horizontu.

Svi koji su ikada bili na ovom festivalu znaju da je svitanje iznad ove kolosalne bine nešto najlepše što su ikada videli, a mi smo naredna jutra dočekali uz Human Rias, fantastičnu Lejlu Benitez i naravno Marka Nastića, dok smo poslednje veče imali pred kraj prilie da čujemo vrhunske setove Mind Against-a i Keinemusic-a.

Srećni što imamo prilike da ugostimo i tehnički ispratimo ovako zvučna imena, iskoristili smo priliku pred nastup da popričamo sa Indirom Panagoto.

- Zadovoljstvo je moje! Lepo je videti vas sve ponovo. Bila sam zauzeta, ali sam odlično! Leto je u punom jeku i ne mogu biti srećnija.

- Hvala vama na pozivu. Jesam, veoma sam uzbuđena! Sigurna sam da će to biti odličan šou - atmosfera u Srbiji je uvek "next level"!

- Očekujte puno novih melodija, karakterističan set pun energije i budite spremni da mnogo plešete!

- Ponosna sam što učestvujem u ovom konceptu, mislim da žene konačno počinju da dobijaju priznanje koje zaslužujemo.

- Beli konj je "rođen" kada sam živela u madridskim planinama, gde sam imala svog konja. Staza je omaž tom periodu i mojoj omiljenoj životinji ikada.

- Mnogo uzbudljivih projekata je u toku, u narednim mesecima će izaći više izdanja. Stay tunned (Budite u toku)!

- Ceo Egzit tim, naravno!

- Veoma angažovana i lojalna publika - uvek sam dirnuta koliku mi čast i dobrodošlicu ukazuje publika ovde! Šta nikada da ne propustite u Srbiji? Naravno puno rakije :)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.