ŠOU U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša legla pored Marije Šerifović, a onda su JK OGROMNE GRUDI umalo izletele! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša legla pored Marije Šerifović, a onda su JK OGROMNE GRUDI umalo izletele! (VIDEO)

Žiri "Zvezda Granda" zna baš da uživa. Ovog puta, zvezde na snimanju jedne epizode ovog takmičenja bile su Marija Šerifović i Jelena Karleuša.

Njih dve su tokom nastupa jednog kandidata legle na pod. Dok je Šerifovićeva nosila majicu, JK je imala mali problem, budući da su joj umalo izletele bujne grudi.

Naravno, Karleuša je brzo reagovala.

Pogledajte snimak:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Jelena Karleuša i Marija Šerifović u Zvezdama Granda od dosade završile na podu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Nov.2016, 12:00

Mariji Šerifović večeras će pevanje jednog od takmičara Zvezda Granda, očigledno, biti jako dosadno pa je u jednom trenutku odlučila da se ispruži na podu. Pozvala je i svoju dobru drugaricu i koleginicu Jelenu Karleušu da joj se pridruži, što je Diva prihvatila. Zbog prekratke Jelenine...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.