Ovako izgleda kada na snimanju Zvezda Granda pesma pogodi Mariju Šerifović! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Nov.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda kada na snimanju Zvezda Granda pesma pogodi Mariju Šerifović! VIDEO

Marija Šerifović u takmičenju Zvezde Granda, važi za veoma strogog člana žirija, ali se dogodi često da i nju pogodi pesma, te je ovoga puta odlučila i da zaigra uz jednu numeru.

Naime, popularna pevačica nije mogla da odoli na snimanju Zvezde Granda, dok je jedna kandidatkinja izvodila pesmu "Mladiću moj", te je u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zaigrala, a svojim mobilnim telefonom sve je zabeležila Jelena Karleuša. Pogledajte ples Marije Šerifović:

A video posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Nov 17, 2016 at 6:16am PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) KARLEUŠI SVE POISPADALO: Marija i Jelena legle na POD od dosade na snimanju Zvezda Granda!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2016

...Članice žirija su u toku snimanja jedne od emisija legle na pod, jer im nije bilo zanimljivo da slušaju kandidatkinju koja se na Grandovoj sceni borila za prolazak u sledeći krug..Jelena je tom prilikom imala "problem" sa nestašnim dekolteom, ali i prekratkom haljinom Dragan Stojković Bosanac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.