ŠOKIRALA ULASKOM: Na svadbi se pojavila ONA, pa OTELA Divni krunu sa glave - SVI JECAJU I PLAČU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRALA ULASKOM: Na svadbi se pojavila ONA, pa OTELA Divni krunu sa glave - SVI JECAJU I PLAČU (FOTO)

Produkcijo, dokle više iznenađenja?!

Nakon mnogih okršaja, svađi i tuča, uoči Markove i Divnine svadbe, bilo je vreme da se desi i nešto lepo. Ovo je za njih poseban dan, a kako su venčanje dugo isčekivali, red je da ga proslave kako dolikuje. To posebno znači Divni, koja jako dugo mašta da ispred svog voljenog stoji u venčanici, a o tome je više puta i govorila.

Kako joj se danas ostvarila životna želja, produkcija je odlučila da joj u potpunosti ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan učini posebnim.

Kao najlepši poklon, doveli su Marku i Divni malu Kristinu, njihovu ćerkicu.

Usledila je prava bujica emocija, Divna je počela da skiči od uzbuđenja, a Marko je veliki deo vremena proveo u suzama zbog susreta sa kćeri. Nije mogao da prestane da je grli i dodiruje.

Što se tiče Divne, ona je pokušavala da uzme malu Kristinu u naručje, ali joj se baš i nije dalo... - Dođi Kika, dođi Kika - zvala je ćerkicu u zagrljaj...

Kristina ju je više puta odgurnula od sebe svojom malenom ručicom.

Kako najmlađa članica porodice Kocić nije bila raspoložena za maženje, a i dodatno se uplašila gužve, produkcija ih je sve porodično poslala u hotel. Skoro svi zadrugari su plakali od količine emocija koje su ih obuzele.

Tamo su se igrali balonom svi skupa, a Kristina je postala nestašna kada se opustila sa roditeljima.

Ubrzo je malecka krenula da uzima Divninu krunu sa glave... Želela ju je za sebe. Marko nije mogao da dodđe sebi od emocija.

Oni su nastavili vreme da provode u pravoj porodičnoj idili, a srce im je bilo veliko ko kuća!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.