ŠOK ZA SVE! NEMA POBEDNIKA! Darko saopštio, a onda je Dušica iz studija ŠAPNULA rezultate glasanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 08:43

ŠOK ZA SVE! "NEMA POBEDNIKA!" Darko saopštio, a onda je Dušica iz studija ŠAPNULA rezultate glasanja

Zadrugari slušali u tišini!

Darko Tanasijević je ovonedeljnim nominovanim takmičarima Dejanu Dragojeviću i Saletu glumcu objasnio pravila igrice koju je Veliki šef priredio za njih, pred njima je bio težak izazov.

- Nemamo pobednika ove igre - saopštio je Darko, a onda mu je Dušica rekla koji zadrugar ima koliki procenat glasova:

- Jedan ima 90 odsto, a onaj koji večeras napušta ima 10 procenata glasova publike, manje procenata ima Sale, ti zauvek napuštaš Zadrugu - saopštio je Darko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRODUKCIJA SE OGLASILA U CIK ZORE - Zadrugari ŠOKIRANI! Nisu očekivali OVO! Veliki šef video SVE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022

Nisu se nadali!.. U cik zore, oglasila se produkcija...Veliki šef je zvukom za pismo, obavestio zadrugare da je kraj Mićine Igre istine, pa je tom prilikom poslao nagradu zadrugarima koji su učestvovali u istoj...Lepi Mića je razdelio nagradu na ravne časti uprkos tome što su zadrugari nagrnuli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.