ŠOK U ZADRUZI, KIJA ZAPROŠENA! Pred SVIMA, a nije se još NI RAZVELA - A Slobina reakcija... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U ZADRUZI, KIJA ZAPROŠENA! Pred SVIMA, a nije se još NI RAZVELA - A Slobina reakcija... (FOTO)

Glavna zvezda večeri.

Večeras je u "Zadruzi" veselo jer je Mikiju Đuričiću 41. rođendan.

ANASTASIJA OTKRILA: San mi je da postanem pevačica!

Ipak, ovo veče obeležilo je nešto sasvim drugo. Naime, dok je slavljenik gostovao u "Amidži šou", Veliki šef, njegova porodica, prijatelji i zadrugari spremili su Mikiju iznenađenje.

Dara ugradila silikone - pa morala da ih izvadi?! Ona tvrdi: U bolnici sam bila zbog upale pluća!

Njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je po povratku iz emisije dočekala prava gozba na stolu, a ono što ga je potpuno šokiralo jeste rođendanska torta na kojoj prosi Kiju Kockar! Njegovi prijatelji želeli su da se malo našale, jer je Đuričić danas izjavio da je zaljubljen u suprugu Slobe Radanovića.

REAKCIJA BOLI GLAVA: Ovako Karleuša komentariše SVADBU Prije i Filipa! A da li će biti GOST na veselju?

OBOŽAVALI SMO GA U "MARŠU NA DRINU" Zvezda naše kinematografije i evropskih akcionih filmova poginula je u tragičnoj NESREĆI! Imao je samo 40 godina

Na torti u obliku stola za rulet, na kojem je pored Mikija i Kristine i pas Žuta, napisana je i poruka "Srećan rođendan Mikiju KOCKAR(u) Đuričiću i veridba sa Kijom Kockar, budućom Đuričić", koja je izuzetno nasmejala slavljenika, ali i Slobu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.