ŠOK SAZNANJE: Aleks ULAZI u Elitu - Mnogi će se radovati što je vide, očekuju SUOČAVANJE SA NJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 21:30

ŠOK SAZNANJE: Aleks ULAZI u Elitu - Mnogi će se radovati što je vide, očekuju SUOČAVANJE SA NJOM

Po fan stranicama popularnog rijalitija povela se debata da li bi voleli da vide Aleks kao gosta "Elite". S obzirom na ukazanu pažnju, stigao je i odgovor.

Bivša zadrugarka, MC Aleks, nedavno se oglasila za medije, i tom prilikom otkrila da je Jovana Tomić Matora sve vreme pokušavala da ostvari kontakt sa njom, iako su one na svoju "priču" stavile tačku još u Zadruzi.

Na internetu, po fan stranicama popoularnog rijalitija se sada govori da će Mc >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleks ući u "Elitu", ali samo kao gost, a svi bi voleli da vide kako bi izgledao njen susret sa Matorom, ali i Anitom Stanojlović, koja je ljubomorna na svaku Matorinu bivšu devojku.

- Da li biste voleli da se MC Alex pojavi kao gost jednog utorka? - glasilo je pitanje.

- Top ideja - odgovorila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.