ŠOK OBRT: Đuričići direktno iz Đenovića poslali PISMO za Anđelu, ona PREBLEDELA - ovo MORATE ČUTI!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 18:02

ŠOK OBRT: Đuričići direktno iz Đenovića poslali PISMO za Anđelu, ona PREBLEDELA - ovo MORATE ČUTI!!

Sve nas interesuju šta će se dogoditi!

Svima je poznato da Anđela Đuričić za proslavu Uskrsa nije dobila čestitku od svojih najmilijih, te je tada shvatila da joj je porodica okrenula leđa zbog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i svega onoga što im je priredila.

Međutim, danas kada Đuričići slave slavu, priča je potpuno drugačija. Anđela je dobila poruku od svoje familije, a sadržina iste je šokirala, a možda će i vas. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dobro znaš kakav samo mi familija i da ne ostavljamo jedni druge. Sve posmatramo i stojimo iza tebe. Šaljemo ti poklone i želimo ti srećnu slavu. Tvoji koji te najviše vole, tvoja porodica te voli - pročitala je Anđela.

- Hvala vam puno, ponosna sam i izvinite zbog svega, ali hvala što ste tu - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.