SNIMLJEN RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM - Dejan Dragojević IMA TAJNI PLAN! Poverio se, a sad ISPLIVALI DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 15:07

SNIMLJEN RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM - Dejan Dragojević IMA TAJNI PLAN! Poverio se, a sad ISPLIVALI DETALJI

Sve je objasnio u videu....

Dejan Dragojević je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom mudrosti o njegovim emocijama prema Aleks Nikolić:

- Ja ne znam da li sam zaljubljen, ali mi prija jako. Aleksandra je dobra i ne želi mi loše. - počeo je Dejan, pa nastavio:

- Vidim da je naš odnos iskren. Ona mi je posle Đedovića, Frana i Rešićke jedna od najbitnijih osaba - rekao je Dejan.

- Hteo bih da joj spremim velikog roze medveda, neke slatkiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kokosom, i naravno mek. Da sam napolju ukombinovao bih to - rekao je Dejan pa opisao kako bi to izgledalo:

- Rajsko ostrvo, na krevetu leži medved, i slatkiši od kokosa sa jedne strane, a kozmetika sa druge, i naravno na stolu hrana, tako romantično, i ruže - rekao je Dejan.

- Drvo hvala ti što si je ubacio, meni je ona super, drago mi je da mi je devojka, i veoma sam srećam, imam energije sa njom, ispunjen sam baš - rekao je Dejan sa osmehom na licu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.