SNIMAK DOK HODŽA PEVA U POZADINI: Pogledajte kako je Izabela Alijoski čestitala Bajram (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK DOK HODŽA PEVA U POZADINI: Pogledajte kako je Izabela Alijoski čestitala Bajram (FOTO)

Od kada je sa Kadrom o tome vodi računa...

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić Kadra nastavljaju vezu i posle rijalitija "Parovi 7". Nedavno su zajedno proslavili pevačev 27. rođenad, a sada je Bels rešila da čestita Bajram ljudima islamske veroispovesti.

Od kada je u vezi sa Kadrićem koji je veliki vernik, Izabela posebno o tome vodi računa.

- Svim pripadnicima muslimanske veroispovesti srećan praznik. Živi bili - poručila je Izabela na Instagram storiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz "Bajram šerif mubarek olsun", a potom je objavila i snimak iz Kadrine kuće u Hadžićima dok se u pozadini čuje hodža kako poziva na namaz.

Izabela Alijoski čestitala Bajram pic.twitter.com/eVvNGKy5uw

— Janko Marković (@JankoMarkov) August 11, 2019

Kadra je sebe predstavio kao velikog vernika kome Islam mnogo znači, a u vili se naveliko diskutovalo o njegovoj izjavi da će Bels morati da promeni veru ukoliko se odluče da sklope brak.

Sama Izabela je nakon finala izjavila da će zaista prihvatiti Islam, ali da to ne znači da će menjati veru jer je ona ateista i nije krštena.

- Ja se izjašnjavam kao ateista, nisam krtšena, tako da mogu samo da prihvatim Islam, ne da promenim veru. On nije vršio pritisak na mene zaista - rekla je ona tada za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.