SMUČIO SE BOGU I NARODU: Evo KOG kolegu je Lepa Lukić PROZVALA - neće mu biti svejedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMUČIO SE BOGU I NARODU: Evo KOG kolegu je Lepa Lukić PROZVALA - neće mu biti svejedno!

Estradni rat u najavi?

Voditeljka Rada Radenović ugostila je u popularnoj tv emisiji kraljicu narodne muzike Lepu Lukić. Pevačica je tom prilikom, između ostalog, otkrila ko bi na našoj estradi mogao da ponese titulu princa, a ko princeze.

- Princeza bi mogla definitivno da bude Ceca. Ovi mladi još ne mogu da stanu rame uz rame sa njom, ali ako moram baš da biram onda bi to bio Aco Lukas. - rekla je pevačica u emisiji ''Rada sam'', a onda je objasnila otkud >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njena izjava u medijima da se ''Lukas smučio i Bogu i narodu''.

- Nisam rekla da se Aca smučio i Bogu i narodu nego su me novinari pitali kada ću opet da držim koncert, a ja sam samo rekla da su se ti što stalno drže koncerte smučili i Bogu i narodu. Pa ne moramo mi stalno da držimo koncerte - objasnila je Lepa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.