SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI? Uprkos problemima, emocije su jače od svega A ovo je DATUM VERIDBE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI? "Uprkos problemima, emocije su jače od svega" A ovo je DATUM VERIDBE?

"Sloba je zaljubljen do ušiju..."

Sloba Radanović je navodno toliko zaljubljen u svoju devojku Jelenu Đuričanin, da želi da se njom i oženi. Njih dvoje su navodno već pola godine zajedno, a kako je ljubav sve jača, postoji mogućnost da je pevač uskoro i zaprosi.

🙋‍♂️ . #slobaradanovic #amigshow #bivsi

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Nov 25, 2019 at 5:16am PST

Prema rečima navodno bliskih prijatelja, Radanoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne smetaju ni Jelenina deca i neuspeli brak.

- Sloba je zaljubljen do ušiju. Nijednu devojku ne vidi od Jelene. Mnoge žene ga startuju, pišu mu na društvenim mrežama, ali on sve to kulira. Uplovio je u mirnu luku i baš mu prija. Toliko mu je lepo da razmišljai o ženidbi. Naravno, to joj nije rekao, ali njegovi prijatelji predpostavljaju da će je zaprositi za doček Nove godine. Ništa me ne bi iznenadilo da to uradi tačno u ponoć, jer će zajedno ući u 2020. na njegovom nastupu u Beogradu. Sa njim će pevati i Svetlana Ceca Ražnatović, pa prilika može biti baš romantična - navodno priča izvor blizak Slobodanu.

#bestman 🦍 #wedding

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Aug 16, 2019 at 7:59am PDT

Prema njegovim rečima, Jelena se zarekla da se neće ponovo udavati, ali je toliko odlepila za Slobom, da je promenila mišljenje.

- Njena drugarica mi je rekla da bi se bez razmišljanja udala za Slobu, ukoliko bi je zaprosio. Istina je da je zbog veze sa njim imala i ona mnogo problema, ali emocije su jače od svega. Njima je za sad lepo, ali ne mogu večno da budu momak i devojka. Oboje su zreli ljudi - završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI! Isplanirao je i PROSIDBU i to na doček Nove Godine!

Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2019, 01:02

Sloba Radanović je navodno toliko zaljubljen u svoju devojku Jelenu Đuričanin, da želi da se njom i oženi. Njih dvoje su navodno već pola godine zajedno, a kako je ljubav sve jača, postoji mogućnost da je pevač uskoro i zaprosi. Prema rečima navodno bliskih prijatelja, Radanoviću ne smetaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.