SLOBA IZLAZI IZ ZADRUGE: Luna van sebe, DUGO ga neće videti! Kači mu se oko nogu... NE DAM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA IZLAZI IZ ZADRUGE: Luna van sebe, DUGO ga neće videti! Kači mu se oko nogu... NE DAM! (VIDEO)

Preboleće...

Učesnici "Zadruge" sinoć su imali svoje muzičko takmičenje, imitaciju Beovizije, pod nazivom Zadrugovizija, u kojem je  učestvovao i pevač Sloba Radanović, koji je odneo pobedu u ovom nadmetanju. Ubrzo je došao red za nagrade...

- Mislili ste da ste dobili šubaru, ali neverovatno! Za prvo mesto ste dobili bundu - obradovao je Ognjen!

Za to vreme Luna je pokazivala na sebe, misleći kako će da se te bunde domogne ona, a što i ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad joj lepo stoje. Kada je Sloba izvadio poklon iz kese, shvatio je da nije njegov broj, a iz pozadine se čuo glas:

- Mislim da će se Luna obradovati!

Kada su se sastali u sobi blogerka se zatrčala ka svom voljenom, i pala mu u zagrljaj, a on je samo izustio:

- Jel si videla što si dobila bundu?

Kada je obukla na sebe Luna je od sreće počela da trči kroz sobu i da vrišti, a onda je rekla koliko ta bunda košta, na šta joj je Sloba saopštio da joj je to za rođendan. Ubrzo je iz kese izvukao još jedan poklon, a to je vikend u Holivudlendu, što znači da će se on i Luna razdvojiti na neko vreme. Blogerki se ovo nije dopalo.

Kako je cela scena izgledala, pogledajte ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.