SLAĐA JE PEDALINA JER 15 EVRA KOŠTA, CAR JE KROMPIR! Takijeva bliska prijateljica NAPRAVILA SKANDAL na pregledu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 13:06

"SLAĐA JE "PEDALINA" JER 15 EVRA KOŠTA, CAR JE KROMPIR!" Takijeva bliska prijateljica NAPRAVILA SKANDAL na pregledu

A ev okoga smatra "japajajcem"!

Danas se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održavaju sistematski lekarski pregledi za buduće takmičare "Elite".

Novo rijaliti televizije Pink počinje 3. septembra u 21 čas, a ispred ove privatnke klinike ekipa portala Srbija Danas zatekla je većinom za javnost nepoznata lica, ali smo zatekli i Teodoru Delić.

Teodora je bila učesnica devete sezone rijalitija "Parovi", a njeno učešće je obeležio niz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skandala. Priznala je da je u srednjoj školi imala grupni se*s, tvrdili su da je hapšena zbog narkotika, a sumnjalo se i u način na koji zarađuje novac.

- Bila sam na lekarskom pregledu, sve je prošlo kako treba. Ulazim u Elitu da mi bude odskočna daska i da se pokažem u nekom boljem svetlu - počela je Teodora.

- Bila mi je smešna ona Slađa "Pedalina"(Poršelina). Za mene je ona pedalina jer košta 15 evra na primorju. Da se malo provoza, da se okreću pedalice... ona je meni smešna. Došla ovde, stala i kaže da nema lepih devojaka ovde. Neko ko izgleda ko što ona izgleda, a meni ona izgleda kao obična metla. Treba sebe prvo da pogleda.

Teodora je priznala da će vezu u kojoj je trenutno staviti na pauzu, jer partner nju u svakom momentu može da vidi, a ona njega ne. Njeni odgovori su na licu mesta izazvali snažne reakcije!

- Car nikako! On mi je kao krompir! Ni njegov nastup mi se ne sviđa. Ja ne znam ni kako su sve te devojke padale na njega, na osnovu čega. Baš mi je odvratan, možda je ok dečko. Ok, možda sam bila malo gruba...  Mensur mi je fizički lep, ali psihički... ja ne volim "japajajce". To su vam oni što samo viču ja pa ja! Ja sam ovo, ja sam ono...

Teodora je potom priznala i da se ne poznaje sa sa Majom Marinković, ali da je sa starletinim ocem jako dobra. Mi smo dobri prijatelji.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.