SKLOPIO JE PIŠTOLJ, REPETIRAO I STRELJAO! Vladimir Tomović besan: Dok je živ trunuo bi u zatvoru, i on i roditelji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:02

"SKLOPIO JE PIŠTOLJ, REPETIRAO I STRELJAO!" Vladimir Tomović besan: "Dok je živ trunuo bi u zatvoru, i on i roditelji!"

"Neka vam je laka crna zemlja, anđeli!"

Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na našim prostrima, koji se dogodio jutros kada je maloletni učenik K.K. (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbeđenja, a sedmoro ranio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru proglašena je trodnevna žalost koja će trajati od petka do nedelje zaključno sa ovim danima.

Ovim povodom oglasio se i bivši učesnik Zadruge, Vladimir Tomović, koji je žestoko osudio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragično delo maloletnika:

- Neka vam je laka crna zemlja, anđeli. Saučešće porodicama. Znam da nije trenutak, ali bes me je savladao. Kažu ako nema 14 godina, neće moći da robija. Ovako, sklopio je pištolj, repetirao, s aumišljajem streljao nevina bića. Da ima zakona dok je živ trunuo bi u zatvoru on i roditelji koji su ga vaspitali.

- Ovo nam donosi zapad i demokratija. Hoćemo da se vrati Dušanov zakonik koji za ovakve slučajeve propisuje smrtnu kaznu za nauk drugima. Amin - napisao je Tomović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČAN GUBITAK DETETA - trudna Anastasija Ražnatović progovorila o tragediji, ovo ju je jako potreslo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

"Gospode Bože! Kakva tragedija!"..U školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", dogodila se teška tragedija kada je dečak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi...Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na našim prostrima, koji se dogodio jutros...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.