SKANDAL! ZVEZDAN SLAVNIĆ PREKINUO EMISIJU ZBOG PITANJA - Pobesneo, pa šetao oko stola na pomen OVOGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 07:22

SKANDAL! ZVEZDAN SLAVNIĆ PREKINUO EMISIJU ZBOG PITANJA - Pobesneo, pa šetao oko stola na pomen OVOGA (VIDEO)

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danasekskluzivno smo ugostili Zvezdana Slavnića.

Zvezdan je u svom prvom i jedinom gostovanju dotakao svih tema koje zanimaju milione gledalaca rijalitija "Zadruga" budući da se nije oglašavao nakon diskvalifikacije iz te sezone.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga što je konačno progovorio o raskidu sa Anđelom Đuričić, on je prokomentarisao i šok pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

- Ja moram da ti postavim jedno pitanje, ali moraš da budeš baš, baš iskren - rekla je voditeljka.

- Čekaj - rekao je Slavnić i ustao sa stolice, prekinuo emisiju i počeo da šeta oko stola, što je veoma često radio i tokom rijalitija, a što je nasmejalo sve prisutne.

- Da li je pao poljubac između tebe i Aleksandre Nikolić u izolaciji - glasilo je pitanje kada se Slavnić vratio u stolicu.

Šta nam je sve Zvezdan ekskluzivno otkrio o emocijama prema Anđeli, isto tako i prema Ani, pa se dotakao i ulaska u Zadrugu 7, pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.