PRVO I JEDINO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Progovorio o ULASKU U ZADRUGU 7 Ponovo ću biti profesor, poneću naočare

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 17:34

PRVO I JEDINO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA: Progovorio o ULASKU U ZADRUGU 7 "Ponovo ću biti profesor, poneću naočare"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danasekskluzivno smo ugostili Zvezdana Slavnića.

Zvezdan je u svom prvom i jedinom gostovanju dotakao svih tema koje zanimaju milione gledalaca rijalitija "Zadruga" budući da se nije oglašavao nakon diskvalifikacije iz te sezone.

Slavnić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je govorio o famoznom poljupcu sa Aleksandrom Nikolić, pa demantovao da je do njega došlo.

Potom je govorio o svojim emocijama i raskidu sa Anđelom Đuričić, ali i o Ani Ćurčić i njenom pomirenju sa Acom Bulićem.

Slavnić je ekskluzivno otkrio i da li ulazi u Zadrugu 7, a detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU SVI ČEKALI! Zvezdan Slavnić DEMONSTRIRAO POLJUBAC sa Aleksandrom Nikolić, pa konačno priznao šta su radili u izolaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno smo ugostili Zvezdana Slavnića...Zvezdan je u svom prvom i jedinom gostovanju dotakao svih tema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.