SKANDAL! Tamaru Đurić proglasili mrtvom, evo šta ona poručuje sa VMA!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Tamaru Đurić proglasili mrtvom, evo šta ona poručuje sa VMA!

Starleta Tamara Đurić od nedelje, 16. aprila, leži na VMA u Beogradu, nakon što je bila u životnoj opasnosti zbog pucanja silikona u zadnjici.

Lekari sa sektora reanimacije večeras su Tamari zamenili kanilu na vratu, pomoću koje olakšano diše, nakon čega je odjeknula "informacija" da je starleta preminula.

Foto: Instagram/tamarastar89

Ova lažna informacija proširila se i društvenim mrežama, čak i do njenih prijatelja, a kada smo pozvali Tamaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne bismo li saznali o čemu se radi (bili smo uporni, jer smo konstantno dobijali zauzeće), ona nam se kulturno javila rečima:

- Živa sam, živa sam! 

Foto: Instagram/tamarastar89

Kako nam je Tamara rekla, telefon ne prestaje da joj zvoni, a što se tiče zravstvenog stanja, potvrdila je da je sve u redu.

- Ne znam kome je moglo da padne na pamet da izmisli tako nešto... - zaključila je starleta.

Printskrin: Telegraf Now

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SKANDAL Tamaru Djuric proglasili mrtvom evo sta ona porucuje sa VMA

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2017

Tamara Đurić je pre nekoliko dana primljena na VMA i zdravlje joj je bilo ozbiljno ugroženo..Starleta Tamara Đurić od nedelje, 16. aprila, leži na VMA u Beogradu, nakon što je bila u životnoj opasnosti zbog pucanja silikona u zadnjici.Lekari sa sektora reanimacije večeras su Tamari zamenili...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.