SIN POPULARNE PEVAČICE IZAŠAO IZ ZATVORA! Priveden zbog sumnje da je PRETIO majci i OPLJAČKAO kuću?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIN POPULARNE PEVAČICE IZAŠAO IZ ZATVORA! Priveden zbog sumnje da je PRETIO majci i OPLJAČKAO kuću?!

Ponovo na slobodi!

Marko Gvozdenović, sin folk zvezde Snežane Đurišić, izašao je iz zatvora prošlog petka.

Pevačicin sin uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je navodno opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je navodno pretio svojoj majci. Podsetimo, Snežana je letos policiji prijavila da je navodno doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donela odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da tri meseca mora da provede iza rešetaka.

Prema rečima sagovornika, Marko je odlučio da život promeni iz korena i da više ne pravi probleme porodici.

Zvezde Granda...produkcija

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Sep 18, 2019 at 2:14am PDT

- Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživeo težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio deci i samo želi da radi i da bude sin za primer. Pevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega jer je verovala da će da se promeni - završava izvor.

17.04.2019..H V A L A ❤💋🍀👍podrskom i poz.energijom ste me učinili srećnom.....❤

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on Apr 18, 2019 at 9:51am PDT

Inače, Snežanin naslednik već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je navodno pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom, na sreću, niko nije stradao, ali je navodno pobegao s mesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je navodno bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Snežane Đurišić ponovo na slobodi: Izašao iz zatvora posle tri meseca

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2019

Sin Snežane Đurišić ima burnu prošlost. Prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora nakon što je tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.