Pušten na slobodu sin Snežane Djurišić!

Izvor: Svet, 21.Nov.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pušten na slobodu sin Snežane Djurišić!

Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci. Iz zatvora je izašao prošlog petka.
Podsetimo, Snežana je letos policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donela odluku da tri meseca mora da provede iza rešetaka.
SvetSvet
The post Pušten na slobodu sin Snežane Djurišić! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora

Izvor: Tracara.com, 21.Nov.2019

Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci. Iz zatvora je izašao prošlog petka, preneo je Svet. Podsetimo, Snežana je letos policiji prijavila da je doživela nasilje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.