SANDRA I ANĐELO OBNOVILI KOMUNIKACIJU nakon njene SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Otkriveni svi DETALJI odnosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 18:47

SANDRA I ANĐELO OBNOVILI KOMUNIKACIJU nakon njene SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Otkriveni svi DETALJI odnosa!

Ima nade za pomirenje?

Sandra Rešić, nakon medijske ilegale, prouzrokovane saboraćajnom nezgodom koju je učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija doživela, prethodne noći bila je gost emisije ''Narod pita'' sa sve Anđelom Rankovićem, njenim bivšim partnerom. Odgovarala je na sva škakljiva pitanja vezana za njenu vezu sa pomenutim zadrugarom ali i njenim učešćem u "Zadruzi".

Sandra i Anđelo, raskinuli su odmah nakon izlaska iz Bele kuće, te su se ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zajedničkom gostovanju, takođe na televiziji Pink sukobili, a nakon toga se više nisu čuli.

Pevačica je pre emisije otkrila do sada nepoznate detalje odnosa sa bivšim dečkom, te je progovorila o njihovom kontaktu tokom njenog oporavka nakon nezgode.

Nedavno si imala saobraćajnu nezgodu, da li ti se možda javio ili poslao poruku podrške u tom trenutku?

- Jeste, poslao mi je poruku i pitao me kako sam - rekla je Sandra.

Da li se tom porukom završila vaša komunikacija?

- Da,da. Nismo dalje komunicirali. Nije bilo komunikacije ni pre toga, a ni posle - zaključila je Rešićeva za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.