SADA JE KRAJ I SVE SE VIDI - Dvojica zadrugara RASKRINKANI! Nastao HAOS u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 17:31

SADA JE KRAJ I SVE SE VIDI - Dvojica zadrugara RASKRINKANI! Nastao HAOS u Beloj kući (VIDEO)

Žestoka rasprava.

U današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" postavljeno je pitanje Nikoli Orozoviću, a glasilo je:

- Muvao si se sa Ivanom Krunić i želiš da se vidite, a onda Milicu izabereš za omiljenu, koga ti foliraš?

- Nisam planirao da je izaberem, to je bilo zbog svađe sa Borom. Ja ne bih bio sa Milicom, zbog njenog ponašanja, to sam komentarisao i u prvih nekoliko dana, ali mislim da je bolja osoba napolju. Ja sam njoj rekao da će praviti Kendija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od blata - rekao je Orozović.

- On je prvo sa Ninom kretao, pa pričao da mu se druga sviđa, svakoj devojci je išao ispred izolacije da se muva, da bi se pričalo... Pa se vraćamo na priču ispočetka, pa je Ivani izjavio simpatije, imao je prostora da se bori i da je muva, ali nikada nije to radio, do trenutka dan pred izlazak, ili je to njegov način igre ili je fora da bude neki mangup - dodao je Marko Đedović.

- Ne bih ja njega komentarisao, ja sam njega savetovao u hotelu da treba da se kadrira sa nekom devojkom - dodao je Branislav Radonić Brendon.

Nakon toga Filip Đukić je pričao o odnosu sa Ivom Grgurić, što je izazvalo polemiku za crnim stolom.

- Da sad bacaju rovce na Šopićku i mene, posle 8 meseci... Ja nisam spomenuo grupe, niti te ljude koji njih podržavaju, mene nervira što ona spomene neke stvari, neću da se vraćam na to, to za rovac sam rekao za gledaoce - rekao je Filip.

- Gledaoci ovo prate od 6. septembra i sada je kraj, pa sklapaju sve kockice i toliko laži i kontradiktornosti... To su i vaši fanovi, oni odlučuju ko je pobednik Zadruge. Postave ti pitanje o nečemu... - ubacio se Milan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.