SADA I ZVANIČNO - ŽENI SE: Ivan Marinković otkrio datum svadbe - mali Željko dobija batu ili seku?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 07:52

SADA I ZVANIČNO - ŽENI SE: Ivan Marinković otkrio datum svadbe - mali Željko dobija batu ili seku?!

Prelepe vesti za sve one koji vole ovaj budući bračni par!

Sinoć se na ružičastoj televiziji emitovalo još jedno izadnje emeisije "Narod pita", a gosti voditeljke Ivane Šopić, bili su Ivan Marinković i Anita Stanojlović. Kako to obično biva, svaka emisija koja je vezana za "Zadrugu 6", ne može da prođe a da se barem neka ekskluziva ne otkrije. Tako je bilo i ovog puta.

Nakon odgledanog priloga u kom Ivan Marinković priča sa tada, 22 godine mlađom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojkom Zvezdana SlavnićaAnđelom Đuričić, o Zvezdanu, voditeljka Ivana Šopić porazgovarala je sa gostima.

- Ivane, što se tiče ženidbe, planiraš da stupiš u brak i to u tajnosti - konstatovala je Ivana.

- Da, sada više nije ni tajna, uskoro ćemo na odmor. Odlučili smo da to bude septembar, mi smo to hteli još prošle godine. Biće to jedno intimno venčanje, možda bude i 15. septembar, to nam je pet godina - rekao je Ivan.

- Znam da priželjkujete treće dete, je l' bi voleo da je dečak ili devojčica - bilo je naredno pitanje.

- Sve mi je jedno, ali neka mi Bog oprosti, kada smo počeli Jelena i ja da pričamo o tim stvarima, ja sam to dete zvao Zvončica, kao mala Zvončica, pošto je Jelena sitna, ali dinamitna. Voleo bih da bude žensko - rekao je Marinković.

Svakoga interesuje kako je mali Željko Kulić reagovao kada je saznao da mu se tata ženi, kao i da li će dobiti još jednu seku ili eventualno baku.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.