SAD IMA LOGIKE: Meduzina mama OTKRILA zašto joj je dala ime Dijandra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD IMA LOGIKE: Meduzina mama OTKRILA zašto joj je dala ime Dijandra!

Nikada ne biste pogodili.

Sad je već sigurno da skoro da ne postoji osoba koja nije čula za Sandru Meduzu. Iako je postala poznata iz, po mnogima pogrešnih razloga, kao što su mnogobrojni lapsusi i golišave fotke, Sandra se ne obeshrabruje već sigurno korača ka svom cilju, a to je da postane starleta, kako je jednom prilikom izjavila.

Kako bi uvećala svoju popularnost i kako bi je ljudi bolje upoznali, ona je postala i učesnica nove sezone rijalitija "Parovi", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mada se za sada, u odnosu na druge takmičare i ne eksponira previše.

Mnoge je začudila činjenica da se Meduza svetu predstavila potpuno lažnim imenom. Da se ne zove Sandra već Dijandra, potvrdila je i njena mama, a objasnila je i zbog čega joj je dala baš to neobično ime.

- Dijandra je bila velika ljubav Kirka Daglasa. Meni se to mnogo svidelo i rekla sam da ako budem imala ćerku zvaće se Dijandra. Bog mi je to omogućio tako da imam moju Dijandru - rekla je gospođa Snežana za Happy.

Snežana je zadovoljna ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju i ništa joj ne zamera za sada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.