SA KIM SLOBA SADA IMA SEKS? Nije supruga Kija, nije ljubavnica Luna! Odgovor će rasturiti čitavu Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA KIM SLOBA SADA IMA SEKS? Nije supruga Kija, nije ljubavnica Luna! Odgovor će rasturiti čitavu Srbiju!

Prošlo je tačno 92 dana...

Najpoznatiji švaler u Srbiji Sloba Radanović kaže da je poslednji put imao seks pre tri meseca, i to sa bivšom ljubavnicom Lunom Đogani. Folkeru se nude mnoge devojke, ali on tvrdi da trenutno nema vremena za avanture. Odoleva svim nepristojnim ponudama iako mu žene bukvalno same uskaču u krevet.

- Već sam rekao da se nude, ne mogu da lažem. Svašta mi predlažu. Ja se trudim da balansiram, još mi je prerano za sve to. Za nove ljubavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinacije, akcije i reakcija - kaže Radanović.

Pogledajte rezultate

On je poslednji put ljubav vodio u rijalitiju "Zadruga", i to pre tačno 92 dana.

- Poslednji put sam bio sa Lunom. Verujte mi da nemam vremena ni da razmišljam o seksu. Protekle sedmice sam uglavnom proveo sam u putu i na nastupima. U hotelu odspavam nekoliko sati, pa onda na put. Kada sam u Beogradu, imam slikanja, snimanja, tražim stan, gledam auto da kupim - objašnjava pevač.

Radanović priznaje da još nije spreman za novu ljubav. On želi da se prvo razvede od supruge Kristine Kije Kockar da bi uplovio u novu romansu. Predlog sporazuma je već potpisao, međutim, čeka da ih sud zvanično razvede kako bi potražio novu devojku.

- Prvo bih voleo da raščistim sve ono što mi se dešava u životu. Da podvučem crtu i onda da krenem od nule, da me niko ne proziva i razvlači zbog bilo čega što sam uradio. Dovoljno sam grešaka napravio, neću to da ponavljam - iskren je Sloba.

Apstinencija Radanoviću nije strana jer je, kako je sam priznao, izdržao bez seksa čak dve godine.

(VIDEO) ĐURIČIĆ ŠOKIRA! Progovorio o Kijinom i Slobinom razvodu: Svingeraj, sočna PSOVKA! A onda: FEKALIJE!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.