Ružno bi bilo da ih nisam ispoštovala Katarina Grujić uprkos zdravstvenim problemima došla na slavlje porodice Perućica

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 23:17

"Ružno bi bilo da ih nisam ispoštovala" Katarina Grujić uprkos zdravstvenim problemima došla na slavlje porodice Perućica

Prelep povod.

Pevačica Katarina Grujić došla je u jedan prestonički lokal u kom je upriličena žurka povodom rođenja sina Ljube Perućice, Alekseja.

Kaća se za portal Srbija Danas dotakla odnosa sa novopečenim tatom i njegovom suprugom.

- Da li si sama ili imaš pratnju? - glasilo je pitanje.

- Sa svojim menadžerom sam, pošto znate da mi je suprug u Atini. Iako sam bolesna, došla sam da ispoštujem Ljubu i Katarinu jer su mi pravi prijatelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bila sam im i na svadbi, i oni su na na mojoj, kao i na rođendanima, slavama. i ružno bi bilo da ih nisam ispoštovala - rekla je Kaća za Srbija Danas.

Podsetimo, supruga folk pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, porodila se danas i na svet donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

Šta je Kaća još rekla za naš portal, pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.