Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razotkrivamo najveći mit: Da li vagina može da se proširi?

Dok se često piše o prosečnim, poželjnim i izmerenim dimenzijama muških polnih organa, čini se da je vagina kao organ prava misterija, odnosno taj reproduktivni organ prate brojni mitovi koji nemaju veze s istinom. Neki od njih su da je vagina devica izuzetno uska, nakon gubitka nevinosti vagina je trajno proširena, seks s brojnim partnerima širi vaginu i rađanje nepopravljivo povećava taj organ.

Pročitajte i… Kako ishrana utiče na zdravlje vagine?

Takve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tvrdnje nemaju veze sa naukom, kao ni sa samom anatomijom ženskog polnog organa. Stručnjaci objašnjavaju da bi za bolje shvatanje trebalo da vizualizujemo vaginu kao peškir uguran u čarapu kojeg pridržavate dlanovima. Peškir predstavlja složeno mišićno tkivo vaginalnog zida, čarapa je sama vagina, a dlanovi su mišići karlice koji okružuju vaginu.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Razotkrivamo najveći mit: Da li vagina može da se proširi?

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.