Rastanci uz suze, svađe, teške reči i ogovaranja: Oni su pali zaborav a one se proslavile!

Izvor: Poznati.info, 16.Jul.2012, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastanci uz suze, svađe, teške reči i ogovaranja: Oni su pali zaborav a one se proslavile!

Karijeru su započele na potpuno drugačiji način u odnosu na to kako danas izgledaju. Tada su bile mlade i neiskusne, pa su im bili potrebni “zaštitnici”, ali čim su stekle malo iskustva, uzele su stvar u svoje ruke i… Uspele!

eke od naših pevačica koje danas spadaju u jedne od najpopularnijih prošle su šarenolik put do zvezda. Bilo je tu i svađa, i suza, i rastanaka, i mirenja, i raskida prijateljstava, ali i prekida ljubavnih veza…

Kada su odlučile >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da uđu u estradni svet, ove dame su to učinile u grupi sa jednim ili više muškaraca! S obzirom da je javni život za njih bio totalna nepoznanica, muški saradnici su im bili “kec na desetku”.

Međutim, kada su stekle iskustvo u poslu, odlučile su da je vreme da nastave solo karijere. Neki su uspeli da se rastanu mirno i dostojanstveno, a kod nekih je “prštalo” na sve strane.

Pop pevačica Goca Tržan muzički zanat počela je da “peče” u grupi “Tap 011″. Njih petoro u ekipi su se izdvojili po mladalačkoj energiji, simpatičnim pesmama i pozitivnoj atmosferi koju su stvarali gde god su se pojavili.

Međutim, vremenom je došlo do prezasićenja i ekipa se raspala. Rastanak nije prošao baš bezbolno, ali nakon nekoliko godina, na oduševljenje njihove verne publike, petorka se opet okupila u celinu. Teške reči i vreme nepričanja je ostalo iza njih i drugarstvo je nadvaladalo. Ipak, i pored te avanture, Goca neguje sopstvenu karijeru, koja od trenutka izlaska iz grupe ide uzlaznom putanjom. Očigledno bolje funkcioniše kada je sam svoj gazda!

Ana Kokić je započela karijeru u grupi “Energija”. Već tada je imala sreću da otpeva nekoliko hitova, koji se i danas slušaju. Kada je odlučila da sama nastavi karijeru, malo ko je znao o kome je reč. Ipak, uz dobre pesme, česte nastupe i dobar marketing, pevačica je vrlo brzo pronašla svoje mesto pod estradnim nebom. Sada uživa u stečenoj slavi i obećava još veće hitove!

O razlozima raspada grupe “Mobi Dik” nije se puno pisalo. Ana Stanić i osnivač grupe Srđan su prekid saradnje obavili u četiri oka, ali sudeći po nedavnim dešavanjima, bilo je to mnogo burnije nego što se činilo. Naime, kada je Srđan poželeo da napravi koncert sa svim pevačicama koje su bile u grupi, Ana je odbila gostovanje.

U svakom slučaju, to je njihova stvar, ali poenta je da je pevačica uspešno nastavila solo karijeru i da joj je na dobro ispao izlazak iz grupe!

Pevačicu Maju Marković svi pamte kada je bila žesnki vokal u grupi “Luna”. Saradnja sa Čedom Čvorkom pokazala se kao veoma profitabilna, jer su u to vreme dens grupa, bili jedna od najboljih. Ali, i kod njih su “zvona odsvirala orpoštajnu melodiju”.

Uspeli su poprilično da zataškaju pravo stanje koje je vladalo između njih nakon okončanja saradnje, ali zanimljivo je da kod nih ni jedno nije palo u “zapećak”, jer je svako nastavio uspešnu karijeru. Naravno, sa odvojenim kasama…

Jeleni Rozgi je životni san bio da postane pevačica grupe “Magazin”. Kada joj se to i ostvarilo, savršeno je iskoristila svojih pet minuta. Mnogo dobrih pesama, koncerata i obožavaoca je uvrstila u svoju biografiju ova krhka plavuša. Nakon što je odjkenula vest da planira da napusti kultnu grupu, mnogi su prognozirali njen krah na estradi. Ipak, ona je uspela da postigne ono nezamislivo- zasenila je slavu grupe iz koje je potekla! Očigledno su je momci iz benda, a prvenstveno frontmen Tonči Huljić, dobro podučili pevačkom “zanatu”, jer Jeca naprosto blista!

Razvod Anabele Bukve i Gagija Đoganija, doveo je i do stavljanja tačke na postojanje njihove zajedničke grupe “Fanky G”. Iako su se tada dobro kotirali kao grupa, Anabela je posebno “procvetala” nakon napuštanja svog bračnog i poslovnog partnera. Bez obzira što se u medijima uglavnom vrte priče o njenom ljubavnom životu, pevačica se može pohvaliti i sa nekoliko odličnih hitova. Neke žene, poput nje, su jednostavno moćnije kada su same!

Definitivno najburniji razvod i raskid saradnje desio se između Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija. Kada su obelodanili da je kraj njihovog i emotivnog i poslovnog zajedništva, počeli su javno da se “pljuju” i negativno komentarišu. To je potrajalo određeno vreme, a onda su strasti utihnule. Slađa je uspela da se održi na sceni, ali i dalje ne prestaje vredno da radi. Takođe, i njen bivši suprug je našao svoj muzički pravac zadržavši grupu “Đogani fantastiko” i sada se čak i međusobno savetuju o karijerama. Posle svađe- izgleda da je stvarno sve slađe!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.